het begin is er !

 

In september 2017 ben ik begonnen met mijn opleiding pedicure aan de Noord Nederlandse Academie in Heerenveen .

Het is geweldig !

Heel gezellig ook ;-)!

en super leerzaam !

Ik onderneem zaken waarvan ik nooit gedacht had het in me te hebben ...

...maar door de opzet van de opleiding kom ik stap voor stap dichter bij mijn einddoel 

 

Voor het afronden van de opleiding moet er heel veel gebeuren , theoretische examens, een mondeling examen en een praktijk examen . Voor het praktijkexamen moeten de schriftelijke theoretische en het mondelinge examen met een voldoende zijn afgerond. Het mondelinge examen gaat over mijn portfolio, dat portfolio moet ik zelf maken en in dat portfolio moet ik beschrijven hoe ik mijn toekomst zie en hoe ik dat allemaal aan denk te gaan pakken . Compleet met marktonderzoek, het beschrijven van ondernemingsvormen en met mijn marketingstrategie .... Onderdeel van mijn marketingstrategie is het maken van een website !  Zodat duidelijk wordt wie ik ben, wat ik te bieden heb etc...etc ...nou das wel een dingetje .... ik heb nu na urenlang puzzelen en uitproberen het concept klaar ...... hier is het dan mijn website !!!!

. Onderdeel van mijn marketing strategie, weer een stap dichter bij de voltooiing van mijn portfolio , weer een stap dichter bij het voldoende afronden van mondeling examen etc etc ... stap voor stap op weg naar mijn einddoel; een pedicure praktijk aan huis ! 

En eerlijk gezegd; ik ben best een heel klein beetje trots op mijn gespartel dat steeds meer op echt zwemmen gaat lijken !