logo ??

De dag na een gezellige drukke kerst nu weer door .... eerst druk met het huishouden en voorbereiden op de komende feestelijke dagen ...en dan kruipt bij Bianca toch weer  "even" achter de computer ..... Op het programma staat een logo!  

Dat moet ook nog ontworpen worden als een onderdeel van het portfolio.

Het logo komt dan eventueel ook op de website maar is vooral bedoelt voor op visitekaartjes en afspraken kaartjes .

Het idee is er al wat langer en moet iets met de B-tjes gebeuren van Bij Bianca . Dat is leuk .... Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ook dochterlief is druk aan het schetsen geslagen. Er wordt druk gegoogeld op "logo's maken " En net als voor het maken van een website blijken daar vele programma's voor te bestaan . Maar deze keer helaas geen programma's waar we echt iets mee kunnen. Dus we schetsen stug door en komen uiteindelijk tot een schets die ons allemaal redelijk tevreden stemt ...maar ja zet het dan nog maar eens om tot iets digitaals ........ technische zoon erbij gehaald en die heeft het 1 en ander voor elkaar gebokst met de B-tjes ... daarna heeft Bij Bianca zelf nog even door geknutseld en kreeg ik feedback vanaf de ijsbaan in Steenwijk waar manlief aan het curlen (??) was .  Het logo is dus een echt familie dingetje geworden  :-)..

( de middelste vindt namelijk alles prachtig !)

Uiteindelijk is deze eruit gerold en staat voorlopig ter beschikking om op te schieten zeg maar .... ik hoor graag wat jullie ervan vinden ... ik heb de eerste opmerking inmiddels binnen via Facebook en zal later eens kijken of ik er aanpassingen aan ga doen en wat  het dan uiteindelijk gaat worden meld ik natuurlijk weer hier !