eerste online afspraak !

Pffffff Dinsdag een drukke enerverende dag op school en thuis , maar alles is weer gelukt en op z'n pootjes terecht gekomen

(een vermiste trui van mijn dochter gelukkig teruggevonden. De vermissing van de trui was mede oorzaak van een hoop stress Bij Bianca !)  

Woensdag de hele ochtend en een deel van de middag achter de computer doorgebracht om verder te werken aan mijn portfolio.

Ik heb gelukkig weer een opdracht af kunnen ronden! Nog twee te gaan, en van horen zeggen zijn dat niet de leukste twee, maar we gaan stug door !

Ik ben nogal een klungel op computer gebied en om tweeA4-tjes in te tikken, eventueel nog met een tabelletje en een foto hier en daar, dat kost mij dubbel zo veel tijd dan de kinderen en manlief (zij met type diploma... dus dat is een voordeel voor hen dan !)

Maar goed om 21.00 u had ik op twee a4-tjes weer een opdracht voltooid met foto, en opgestuurd naar mijn beoordelaar.

Ik liet mijn dan om 21.05 ook  doodop nog even heerlijk voor een uurtje in een warm schuimbad zakken !

Ik was verschrikkelijk moe van school, stress en computerwerk .  

Hoe anders was het vandaag; vanochtend heerlijk bij een ouder echtpaar gewerkt waar ik elke donderdag wat hand en span diensten verricht,

toen als de wiedeweerga naar huis snel eten want om 13.00u stond mijn eerste echte onbekende klant voor de deur !  

Tot nu toe had ik  vrienden, bekenden en familie in de stoel gehad, maar deze hele aardige meneer had  als eerste een afspraak online geboekt en was een voor mij totaal onbekende persoon.

Spannend !!!  Ik vond het weer een hele bijzondere ervaring en wederom leerzaam; want zoals deze klant ook al zei ieder mens is weer anders en elke voet is weer anders .

Voor mij ook meteen weer een test om te kijken of ik alles een beetje praktisch ingericht heb.  Qua werkvolgorde heb ik ook weer  even de puntjes op de I kunnen zetten.

En volgens mij was het een geslaagd uurtje pedicuren !

Daarna had ik even rust en stond de volgende iets minder onbekende client voor de deur.

Ook dat was wel een intensief uurtje maar, ik heb weer even aan de snijtechniek en het verwijderen van een likdoorn kunnen werken !

Ik ben echt heel blij met deze mensen die hun voeten aan mij toevertrouwen !!  

En wat een energie krijg ik hier van ! Dat zal wel van de spanning vooraf komen maar Jippie ik ben helemaal blij en loop volop te stuiteren ! ....

Nu nog even de stofzuiger door het huis zoefen en dan straks de eerste weer van het voetbalveld halen !  

;-)

Oja, en morgen even heel veel duimen voor mijn mede studenten die voor het eerste theorie examen gaan !

Deze dames zijn echt niet te benijden , tentamen Fysiologie !

Hele pittige stof zelfs voor een (ex)Fysiotherapeut !!

Dus kom op dames, even knallen morgen !!!

Ik denk aan jullie !!