Voetvakbeurs in Houten.

28 Oktober 2018 is Bij Bianca naar de vakbeurs in Houten geweest , In alle vroegte , 8.15u,  stapte ik in Steenwijk op de trein naar Houten.

Gelukkig ging de wintertijd in dus kon ik in principe een uurtje langer liggen .  

Het was fris op het station maar ik was niet de enige op deze vroege morgen, ik trof er zelfs nog een klant die ook deze mooie zondag volop wilde benutten.  

In de trein vanuit Leeuwarden wachtte al een collega op me, samen deze dag naar de beurs in Houten, gezellig !

We wisten niet precies wat ons te wachten stond maar we hadden er zin in en al kletsend waren we in no-time op de plaats van bestemming.

Er waren twee hallen gevuld met exposanten, allen met hun producten die op enige wijze interessant waren voor ons pedicures; van sokken tot zeepjes en van motoren tot crèmes, pinautomaten en relatie geschenken, je kon het zo gek niet bedenken alles was er !

We hebben daar heerlijk met z'n tweeën rond gekuierd alles bekeken en ons alles uit laten leggen, ook hebben we een paar demonstraties en presentaties bekeken.

Heel interessant ! Met een tas vol informatie stapten we rond 20.00u thuis weer uit de trein , al met al was het een hele geslaagde dag !

 

1 van de zaken waarover Bij Bianca zich heeft laten informeren is de aanschaf van een pin automaat; er zijn er tegenwoordig behoorlijk wat op de markt.  

Met de nodige kennis en folders ben ik zondags weer naar huis getogen, daar nog flink gewikt, gewogen en overlegd met de boekhouder ;-) , maar...... vanaf vandaag is het ook mogelijk  met PIN te betalen Bij Bianca !

Dat is voor mij maar ook zeker voor de klant een heel stuk praktischer !